PÁROVÉ NÁRAMKY LÁVA A BÍLÝ HOWLIT SE SRDÍČKEM

Náramky z bílého howlitu a zelené lávy se srdíčkem

1 ks
230,00 Kč
S DPH

Náramky z bílého howlitu a zelené lávy se srdíčkem pro muže a ženu. Náramky z kuliček zelené lávy a bílého howlitu o ∅ 8 mm, doplněný korálkem srdce, je pružný, díky gumičce má univerzální velikost. Protože každý kámen je originál, může se náramek v některých detailech od fotografie lišit.

Lávový kámen je nazýván také jako krev země. Láva je velmi  silným ochranným kamenem.Láva odráží fyzické a psychické útoky, pomáhá také rozvíjet fantazii, dodává sebedůvěru, ochraňuje před špatnými vlivy a posiluje logické myšlení. Odstraňuje následky tělesných i duševních traumat.

Bílý howlit - magnezit svojí bělostnou barvou symbolizuje čistotu, nevinnost a volnost. Je především kamenem očistným. Posiluje naši psychiku a tím nám pomáhá zbavit se závislostí, které vedou k fyzické zátěži. Pomáhá nám vyrovnat se s vlastními nedostatky. Pomáhá nám velmi dobře vylučovat škodliviny z našeho těla, což je v dnešní době velmi potřebné. Jeho barva v nás vyvolává bioenergetické proudy, které pročišťují a tím ozdravují celý organismus. Magnezitová voda pročišťuje krev, pomáhá v léčení cyst a prostaty. Magnezit pomáhá i při neuralgiích, revmatismu, svalovém napětí, křečích žil, žaludku a střev. Preventivně působí proti srdečním příhodám. Kámen čistíme pod proudem vlažné vody na nabíjíme spolu s křišťálem za úplňku nebo minimálně hodinu na přímém slunci. 

1 ks